Чоловік сказав дружині, що його обікрали, але поліція довела дещо інше (фото)

48-річний британський турист Претеш Вагдія витратив за ніч 3,5 тисячі фунтів стерлінгів (164,8 тис. грн) на повій і випивку, а своїй дружині та поліціантам заявив, що став жертвою підлої шахрайської схеми. Про це написало видання Daily Star, передають Патріоти України.

Усе б нічого, але представники правоохоронних органів знайшли та опублікувала відео з камер відеоспостереження. Тепер, схоже, чоловіка чекає розлучення.

За попередньою версією слідства, ця історія трапилася у бразильській Копакабані 17 листопада цьогоріч. Вагдія, що працює водієм громадського транспорту в Лондоні, розважався усю ніч, поки його благовірна сиділа в орендованій квартирі.

Чоловік танцював та замовляв випивку в місцевому нічному клубі, а згодом намагався заселитися у готель з двома повіями. Йому не вдалось заплатити за номер через заблоковану картку.

У банк напередодні зателефонувала його дружина. Жінка була налякана й шокована сумами грошей, списаними з рахунку, й запідозрила, що це промишляють шахраї.

Під ранок наступного дня британський турист повернувся додому й розповів дружині вигадану від початку і до кінця історію про підсипані наркотики та пограбування. Коли поліціанти дізнались правду, Вагдія уже покинув територію Бразилії. Тепер його розшукують, аби притягнути до відповідальності за неправдиві свідчення.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

"Ми ще подивимося ці моменти": Шовковський висловився про розгромну поразку "Динамо" від "Лаціо" у стартовому турі Ліги Європи

четвер, 26 вересень 2024, 23:25

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував розгромну поразку від римського "Лаціо" в матчі першого туру основної стадії Ліги Європи сезону-2024/25, передають Патріоти України. Номінально домашній для "біло-синіх" поєдинок н...