Чоловік ступив на підлогу старого будинку і провалився в 1843 рік - він дивом вижив, адже мова про 9-метровий тунель (фото)

Житель американського штату Коннектикут на ім'я Крістофер Таун допомагав своїй подрузі переїхати в нове житло і несподівано виявив всередині будинку старий колодязь. Ця знахідка не тільки дуже здивувала чоловіка, а й ледь не коштувала йому життя, передають Патріоти України.

Як пише Bored Panda, американець заносив до кімнати коробку з речами, як раптом під ногами пролунав тріск дерева. Через мить підлога прогнулая і чоловік виявив, що знаходиться в темному 9-метровому тунелі, заповненому водою. На щастя, недалеко була дружина потерпілого, яка викликала рятувальників.

Жінка зателефонувала в службу 911 і сказала, що її чоловік впав у колодязь. Коли її запитали про подробиці, то їй повірили не відразу. Адже її розповідь з шахтою всередині будинку звучала дуже дивно. Але рятувальники все ж приїхали на місце події і витягли Крістофера з тунелю. Чоловік залишився живим і неушкодженим, лише відбувся легким переляком.

"Ця ситуація могла закінчитися летальним результатом, але завдяки власному професіоналізму і можливостям пожежного управління Гілфорда, всі сьогодні ввечері благополучно відправилися додому", - відзначили в рятувальній службі.

Пізніше з'ясувалося, що цей будинок спочатку був побудований в далекому 1843 році. Швидше за все, в той час, колодязь знаходився зовні. Але в 1981 рік будівлю трохи реконструювали, добудувавши поруч приміщення - прямо над ямою. Будівельники ймовірно вирішили, що колодязь не варто засипати, а однієї дерев'яної підлоги буде досить.

Подруга пари, якій Крістофер та його дружина допомагали з переїздом, про існування колодязя дізналася тільки після події. Наразі в будинку ведуться роботи по закладенню ями, після чого домовласник повинен буде показати будівельним інспекторам, що в будівлі більше немає небезпек.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...