Чоловік убив хлопця із синдромом Дауна, щоб продати труп... для кремації

Історія набула національного розголосу, коли масмедіа опублікували історію про сім'ю жертви.

У багатьох частинах Китаю заборонені поховання покійників. Їх слід кремувати. Щоб обійти заборону, сім'я найняла особу, щоб дала їм тіло, замість трупа їхнього родича. Це тіло спалили під виглядом родича. Самого родича поховали за традиційним ритуалом. Проте сім'я не знала, що людина, яка дала їм труп на заміну, не привезла покійника, як мала, а вбила бездомного, інформують Патріоти України.

Вбивство сталося 2017-го, але про нього стало відомо тільки минулого тижня. Наймана особа, яку називають на прізвище Хуанг, засуджена до смертної кари з відстрочкою виконання. Такий вердикт Вищого народного суду провінції Гуандун.

Згідно з судовими даними, 2017 року родина запропонувала Хуангу гроші за те, щоб дав їм тіло, бо хотіли, щоб їх покійний член сім'ї мав традиційне поховання. Родина живе в місті Шаньвей, де обов'язкова кремація всіх покійників. Але замість того, щоб знайти трупа, як було домовлено, Хуанг убив людину, щоб виконати угоду.

Помітивши особу з синдромом Дауна, що збирає сміття на вулиці, він запросив чоловіка сісти в машину і дав жертві алкоголь. Коли той знепритомнів, убив. Потім поклав тіло в труну, а за кілька днів віддав родині замовників в обмін на гроші. Сім'я заплатила $16,3 тис. Потім родина кремувала труну, прикинувшись, що це їх покійний родич. Справжнє тіло родича таємно поховали традиційним чином.

Після зникнення жертви 2017-го, його оголосили зниклим безвісти. Поліції знадобилося більш як 2 роки, щоб розкрити злочин і вистежити обвинувачених.

У вересні 2020 року Хуангу винесли умовний смертний вирок. Це означає, якщо не зробить повторного злочину протягом 2 років, вирок буде замінений довічним ув'язненням. Сім'я, яка найняла Хуанга, була визнана винною в "образі трупа", але не засуджена до тюремного ув'язнення. Історія набула національного розголосу, коли масмедіа опублікували історію про сім'ю жертви.

У Китаї воліють проводити традиційні поховання: люди вкладають великі кошти в похорон і труну, вважаючи, що це спосіб проявити пошану дітей до батьків. Але влада країни все активніше закликає утриматися від поховань померлих, а в деяких регіонах є заборона на це, щоб зекономити землю. За постановою 1997-го, густонаселені райони з невеликою кількістю землі та зручним транспортом повинні практикувати кремацію. Інші регіони можуть проводити поховання.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...