Чоловік утікав від охоронців Ейфелевої вежі та стрибнув вниз

У четвер, 17 серпня, поліція Парижа затримала чоловіка, який пробрався на територію Ейфелевої вежі задовго до відкриття туристичного об’єкта, та стрибнув із неї з парашутом. Про це повідомляє AFP, передають Патріоти України.

Інцидент трапився після 5 години ранку. Чоловіка із рюкзаком помітили охоронці туристичного об’єкту і погналися за ним. Але той виявився спритним та досвідченим альпіністом. Він втік від погоні, піднявся на вершину і стрибнув із висоти 330 метрів, скориставшись парашутом.

За словами представника поліції, чоловік приземлився на сусідньому стадіоні, де його заарештували за те, що він створював небезпеку для життя інших людей. “Такі безвідповідальні дії піддають небезпеці людей, які працюють на вежі або під нею”, — йдеться в заяві компанії Sete, в управління якої перебуває цей популярний туристичний об’єкт.

Відкриття Ейфелевої вежі, яке зазвичай відбувається о 9:00 ранку, цього дня було трохи відкладено через інцидент. Проти парашутиста порушено кримінальну справу.

Комісія Мінкульту фіксує розкрадання держмайна: З Почаївської лаври зникли цінні ікон, які передавалися в оренду Московському патріархату разом з архітектурним комплексом

субота, 27 липень 2024, 17:00

В ході перевірки збереження державного майна Свято-Успенської Почаївської лаври на Тернопільщині, яке перебуває у безоплатному користуванні УПЦ МП, виявлено низку порушень. Про це йдеться у звіті комісії Міністерства культури та інформаційної політики,...

Куточок ренесансної Європи у серці Туреччини: Чому ніхто не живе в місті-привиді Бурдж-аль-Бабас, де вся забудова у формах красивих середньовічних замків (фото)

субота, 27 липень 2024, 16:45

Турецьке містечко Бурдж-аль-Бабас, що розташоване на півдорозі між Стамбулом та Анкарою, зараз стоїть занедбаним, хоча після початку будівництва минуло лише десять років. Амбітний бізнес-проєкт, що мав вражати своїм архітектурним рішенням туристів, пер...