Чоловік у Києві поцупив речі з автомобіля військового, а далі щось пішло не так

У Києві чоловік вкрав речі з машини військового, проте був схоплений перехожими. Тепер йому загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури, передають Патріоти України.

Відповідно до матеріалів слідства, обвинувачений разом зі спільником у липні 2024 року помітив автомобіль з розпізнавальними знаками ЗСУ, де в салоні знаходилась сумка та аптечка.

Відкривши двері автомобіля, чоловік забрав речі та почав тікати. Проте військовий та перехожі наздогнали зловмисника. В прокуратурі повідомляють, що чоловік раніше неодноразово відбував покарання за майнові злочини. Тепер йому загрожує від 7 до 10 років ув'язнення.

"Розбите серце": Жінка розлучилася з чоловіком через два тижні після весілля і назвала причину

середа, 4 вересень 2024, 23:55

Жінка з розбитим серцем розлучилася з чоловіком всього через два тижні після весілля. Вона не змогла пробачити йому те, що він зробив на своїй парубочій вечірці. Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Наречена організувала виїзне весілля з бат...

Українцям відмовляють в субсидіях: Ось хто не отримає допомоги від держави

середа, 4 вересень 2024, 23:40

В Україні діє спрощений механізм звернення по таку допомогу – без збирання довідок та витрачання часу на заповнення декларації. Водночас в отриманні субсидії може бути відмовлено – проте, якщо виправити помилки, отримати її все одно можна буде, передаю...