Чоловік від нудьги склав башточку з цукерок і встановив світовий рекорд: відео (відео)

23-річний британець Вілл Катбілл завжди мріяв потрапити до Книги рекордів Гіннеса, але не мав ніяких особливих умінь. Здійснити мрію хлопцеві допомогла посидючість і цукерки M&M's, передають Патріоти України.

У січні під час чергового локдауна Катбілл нудьгував удома, ліниво поїдаючи пакет M&M's. Тоді в голову йому прийшла дивна ідея, яка обернулася світовим рекордом.

"Мені було неймовірно нудно, і я просто вирішив подивитися, скільки цукерок я зможу скласти одна на одну. Я задумався, чи є для цього світовий рекорд, пошукав в Інтернеті і виявив, що найбільша зареєстрована кількість - чотири", - розповів він. Хлопець почав складати башточку з M&M's, і через 3 години йому вдалося скласти докупи п'ять цукерок.

"Це не те, на що я зазвичай витрачаю свій час - особливо зараз, коли світить сонце і паби знову відкриті. Але в той час більше нічого було робити, тому здавалося, що час витрачено не дарма", - сказав британець.

Представники компанії Guinness World Records перевірили відео Катбілла і видали йому сертифікат, скинувши з п'єдесталу попередніх рекордсменів - Сільвіо Сабба з Італії і Брендана Келби з Австралії.

"П'ять M&M's звучить не так вже й багато, але зробити це було майже неможливо. Тому я був у захваті, коли мені це вдалося. Я думав про шість цукерок, але шансів немає", - заявив Катбілл.

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...