Чоловік відкривав мінералку й дістав контузію ока (фото)

Мешканець Львова купив пляшку мінеральної води й ледве не втратив око через кришку, яка вистрілила йому в обличчя при відкриванні. Своєю історією Андрій Олександрович поділився на своїй сторінці в мережі Facebook, передають Патріоти України.


Чоловік зазначив, що неприємність трапилася з пляшкою «Миргородської», яку завжди купує. У результаті львів'янин дістав контузію правого очного яблука, пошкодження рогівки ока і крововилив.

«Зараз правим оком нічого не бачу, все як у тумані. Хоча лікар казав, що зір має відновитись. Дуже на це надіюсь», – розповів він.


Також Андрій Олександрович закликав людей бути уважнішими при відкриванні мінеральної води, щоб не опинитися у схожій ситуації. А ще він розмірковує над тим, чи можливо подати в суд на таких виробників.

Зазначимо, що в Україні низка компаній змінили дизайн кришечок, зокрема оновилися їх розміри. У такий спосіб виробники природної мінеральної води прагнуть привернути увагу своїх споживачів до проблеми сортування пластику.
Водночас споживачі скаржаться, що маленький розмір кришечок незручний для відкривання.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...