Чоловік впустив телефон з літака і знайшов його неушкодженим - тепер у нього є дуже ефектне відео

IPhone 6s впав з літака, відбувся кількома подряпинами і навіть зняв для свого господаря ефектне відео падіння з висоти 300 метрів, передають Патріоти України.

Згідно бразильському новинному агентству G1, еколог Ернесто Галіотто знаходився в пасажирському кріслі легкомоторного літака, що пролітав над пляжем в Ріо-де-Жанейро. Усередині літака була камера, яка зняла, як чоловік впустив гаджет в вікно.

На щастя, iPhone нікого не поранив і сам залишився неушкодженим. Пристрій пролежав у піску 12 годин, коли його нарешті знайшли завдяки GPS.

З огляду на те, що багато людей розбивають свої телефони телефони, просто кидаючи їх на підлогу, живучість старого iPhone 6s дуже вражає. Власник телефону зазначив, що йому дуже пощастило, що він не впав у воду.

"Чому Василь знов мовчить про Україну?": Чемпіон світу з боксу дорікнув Ломаченку

неділя, 12 травень 2024, 16:03

Тимчасовий чемпіон світу за версією WBC у першій середній вазі Сергій Богачук прокоментував яскраву перемогу Василя Ломаченка над Джорджем Камбососом у бою за вакантний пояс IBF у легкому дивізіоні, передають Патріоти України. 29-річний український бок...

Ексчемпіон світу дав пораду, що робити Ломаченку після яскравої перемоги над колишнім абсолютом

неділя, 12 травень 2024, 15:04

Український боксер В’ячеслав Сенченко висловився щодо чемпіонського поєдинку між Василем Ломаченком та Джорджем Камбососом. Новий володар титулу IBF у легкій вазі нокаутував свого австралійського суперника в 11-му раунді. Пізніше Ломаченко зізнався, ко...