Чоловік виграв рекордну суму в лотерею і купив маєток у Голлівуді

Громадянин США Едвін Кастро виграв $2 млрд у національну лотерею Powerball. У листопаді минулого року Кастро купив лотерейний квиток Powerball на заправці у місті Альтадені, і всі номери виявилися виграшними. Переможець обрав опцію одноразової виплати, і після вирахування всіх податків йому дісталося $997,6 млн. Про це повідомляє видання Los Angeles Times, передають Патріоти України.

Перші 2,5% свого виграшу Кастро витратив на покупку величезного особняка у Лос-Анджелесі: чоловік придбав будинок на Голлівудських пагорбах за $25,5 млн.

Ця угода з нерухомості стала найдорожчою у 2023 році та однією з найдорожчих в історії цього району.

Особняк збудувала компанія Roman James Design минулого року. Він розташований на схилі пагорба, і з нього відкривається краєвид на бульвар Сансет-Стріп, а також готельний комплекс Шато Мармон.

Триповерховий будинок з терасою на даху включає п’ять спалень, шість ванних кімнат, ігровий зал, винний льох, кінотеатр, бар, тренажерний зал, купіль із холодною водою, паровий душ та сауну.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...