Чоловік випадково створив "пташиного бога", котрий привернув увагу запопадливих сорок, замість того, щоб відвадити цих вельми неординарних птахів (відео)

Житель австралійського штату Новий Південний Уельс спробував відвадити сорок від котячого корму за допомогою саморобної скульптури сови, але "випадково створив пташиного бога". Про це чоловік повідомив у своєму ролику в TikTok.

Джуліо Куццілла розповів, що дізнався про те, що сорок можна відлякувати за допомогою опудала сови, але йому не хотілося витрачати на них багато грошей, і він зробив свою власну з пап'є-маше та пір'я. Ролик став вірусним і швидко набрав понад 6,3 млн переглядів.

За його словами, спочатку сороки, схоже, боялися його скульптури, але згодом стали підходити до неї і здійснювати дії, які, за словами Куццілли, схожі на "поклоніння".

"Тепер я розумію, що насправді це не сова, а скоріше щось інше. Я випадково створив сороку-бога", — написав Куццилла в коментарі до свого відеоролика в TikTok.

Гізела Каплан, заслужений професор з поведінки тварин з Університету Нової Англії, вважає, що сороки на відеозаписі насправді не виявляють поваги до скульптури сови, а видають територіальні заклики, намагаючись відлякати її.

За словами Куццилли, "правління" сорочиного бога закінчилося, коли ураган зруйнував ідола. За його словами, тепер він полюбив птахів.

"Спостерігаючи за їхніми витівками, неможливо не знайти їх досить милими. Ми навіть назвали одного з малюків Ріккі", — написав він.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...