Чоловік вирішив заощадити і подарував дружині лотерейний квиток - хто ж знав, що він змінить їхнє життя

Житель Австралії не став ламати голову над подарунком для дружини в її день народження і вручив їй найпростіший лотерейний квиток. Яке ж було здивування пари, коли він виявився виграшним, передають Патріоти України.

Вручаючи квиток дружині, чоловік жартома сказав, що він зробить її щасливою. На подив, він мав рацію. Цей подарунок не просто ощасливив жінку, а й зробив її мільйонеркою.

Після лотереї жінка перевірила результат і виявилося, що вона виграла 4 мільйони австралійських доларів. За словами іменинниці, цей квиток став найкращим подарунком, який вона коли-небудь отримувала.

"Мій чоловік подарував мені цей квиток на день народження. Ми не так вже й часто граємо, з якоїсь причини він зайшов в магазин і купив його. Мабуть він опинився в потрібному місці в потрібний час", - поділилася щасливиця.

Тепер жінка може дозволити собі багато чого, але запити у неї не дуже високі. На виграшні гроші австралійка планує зробити ремонт в кухні.

"Я хотіла зробити це з тих пір, як ми переїхали в цей будинок. Мені треба було б 15 років, щоб накопичити стільки грошей. Хтось може подумати, що за такі гроші я зможу купити новий будинок, але я думаю, що почну з абсолютно нової кухні", - зізналася вона.

Крім цього, володарка щасливого квитка хоче вирушити зі своєю сім'єю на тропічний острів. Але ці плани вона зможе здійснити вже після пандемії, коли будуть відкриті всі кордони.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно