Чоловік з Рівненщини показав поліції свій статевий орган, але далі щось пішло не так

У Рівненській області до 10 діб адміністрастивного арешту покарали чоловіка, який влаштував дебош у відділку поліції та показував копам свій статевий орган. Про це йдеться у постанові Дубенського міськрайонного суду Рівненської області, передають Патріоти України.

За даними суду, чоловік кілька разів дебоширив на вулиці. У червні 2024 року від посварився зі знайомим у місті Дубно та пошкодив двері квартири.

20 вересня чоловік влаштував дебош у відділку поліції. Він лаявся, ображав працівників правоохоронних органів та показував поліції свій статевий орган. На суді житель Рівненщини провину визнав та розкаявся.

Суд присудив дебоширу 10 діб адміністративного арешту. Також чоловік повинен сплатити 605 грн судового збору.

У Львові пара зайнялась сексом під балконом житлового будинку, а далі щось пішло не так

четвер, 12 вересень 2024, 15:54

У Львові на 119 грн оштрафували чоловіка через секс під балконом. Про це йдеться у постанові Сихівського районного суду м. Львова, передають Патріоти України. За даними суду, пара 26 липня 2024 року орієнтовно о 16:00 зайнялась сексом під балконом житл...

Від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання: Помер колишній радник голови СБУ

четвер, 12 вересень 2024, 15:41

Після важкого поранення на фронті й тривалого лікування помер колишній радник голови СБУ Ярослав Антоняк. Про це повідомив його побратим у соцмережі, передають Патріоти України. Антоняк був важко поранений під час виконання бойового завдання 4 травня 2...