Чоловік з Тернопільщини два роки розсилав фото свого статевого органу, а далі щось пішло не так

У Тернопільській області до 2 років іспитового терміну засудили чоловіка, який два роки розсилав через Telegram фото своїх статевих органів. Про це йдеться у вироку Бучацького районного суду Тернопільської області, передають Патріоти України.

За даними суду, житель Тернопільщини у жовтні 2022 року сфотографував свій статевий орган та через Telegram надіслав його невстановленій особі. Згодом чоловік ще кілька разів фотографував свої статеві органи та надсилав це користувачам соціальних мереж. Тривало це до 1 червня 2024 року, після чого жителем Тернопільщини зацікавилась поліція.

Під час досудового слідства чоловік провину визнав та розкаявся. Він погодився на угоду з слідством. Суд визнав чоловіка винним за ч.3 ст.301 КК України та засудив до 2 років іспитового терміну.

Відкртився? Закарпатський ТЦК прокоментував інформацію про обшуки в хустського воєнкома

четвер, 22 серпень 2024, 23:45

Інформація про те, що до начальника Хустського районного територіального центру комплектування Василя Зубатова прийшли з обшуками, не відповідає дійсності. Про це йдеться в заяві Закарпатського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Пресслужб...

Побив секретаря міськради: Мер Ромнів отримав підозру (фото)

четвер, 22 серпень 2024, 22:29

Виконувач обов’язків керівника Сумської обласної прокуратури Олександр Коршун сьогодні повідомив про підозру очільнику однієї з територіальних громад Сумської області за фактом вчинення насильства щодо службової особи. За даними правоохоронців, 22 груд...