Чоловік заради цікавості вирішив штовхнути тигра палицею, але реакція тварини виявилася неочікуваною

В Індії, в окрузі Кхаргон, чоловік вирішив штовхнути тигра палицею у хвіст. Після цього тварина напала на нього та смертельно травмувала. Про це пише timesofindia, передають Патріоти України.

Місцеві лісники розповіли, що 35-річний чоловік заради цікавості вирішив палицею штовхнути тигра у хвіст. Після цього тварина накинулась на потерпілого та травмувала йому шию. Рани виявились несумісними з життям, і через кілька днів чоловік помер у лікарні.

Лісники також зазначили, що тигр заблукав, вийшовши із заповідної зони, що привабило натовпи селян, і ті почали ганятися за дикою твариною. Переляканий звір напав на працівника лісу, проте той врятувався, сховавшись на дереві.

Коли тигр відпочивав, його вистежив місцевий житель і заради цікавості почав штовхати тварину палицею. Тоді розлючений тигр і напав на потерпілого. Лісники зазначають, що тигра й досі не знайшли, та закликають людей триматися якнайдалі від дикої тварини.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...