Чоловік жив із трупом сестри, доки не втрутилась поліція

У США заарештували 76-річного чоловіка, який тривалий час ховав у своєму будинку труп сестри. Про це повідомляє WNYW, передають Патріоти України.

Марка Вінтерса із міста Вестуд, штат Нью-Джерсі, взяли під варту в понеділок, 13 лютого. Правоохоронці прибули до будинку американця після анонімного дзвінка з проханням перевірити стан житла чоловіка. Вінтерс поводився дивно під час зустрічі з копами.

У будинку поліцейські виявили тіло сестри чоловіки, 70-річної Джоан Вінтерс, яка раніше жила разом з ним. Чоловік одразу кинувся на правоохоронців і був арештований.

Судмедексперти поки що не дали точного висновку про причину смерті Джоан Вінтерс. Також невідомо, коли саме вона померла, і скільки тіло залишалося в будинку. Розслідування триває.

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...