Чоловік знайшов потаємну кімнату у власному будинку та був здивований тим, що там зберігалось

Чоловік досі перебуває під враженнями після того, як знайшов таємну кімнату на горищі свого будинку під час утеплення. Зокрема про цю кімнату господарю повідомили робітники, заохочуючи його зняти гіпсокартон, аби дослідити її, передають Патріоти України з посиланням на Mirror.

Коли чоловік зазирнув всередину кімнати, то побачив багато коробок, до яких не торкалися з 1960-х років. "Один з робітників запитав, чи я знав, що там є кімната нагорі. Я й гадки не мав. Тож ми розрізали гіпсокартон, і там були стоси коробок з 60-х років. Наче тонни коробок. І всі вони були повні! Я відкрив їх, сподіваючись знайти якісь круті речі. А вони були повні довбаних шишок! Один з найбільших обломів у моєму житті", - розповів він у соцмережі Reddit.

Проте такий таємний простір виявився не єдиним, який чоловік знайшов у своєму будинку, оскільки близько року тому він натрапив на зачинену шафу під сходами. "Насправді ми знайшли дві таємні кімнати. Одна з них була просто кімнатою під сходами, яка була закрита. У ній були іграшки з 70-х років", - додав він.

Один користувач, коментуючи його допис, зазначив: "Коли я був молодшим, моя сім'я ходила збирати шишки і зберігала їх на горищі. Ми використовували їх для розпалювання взимку".

Інший користувач запитав: "Хіба це не буде великою пожежною небезпекою зберігати їх на горищі? Вони дуже швидко загоряються".

Третій користувач сказав: "Чому люди не зберігають дбайливо збережені копії Супермена, перше видання, або хоча б стопку ювелірних прикрас. На біса зберігати шишки?". Ще одна людина написала: "Напевно, їх збирали для виробів. Можливо, для різдвяних прикрас".

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...