Чоловіка згубила жадібність: Житель Нікополя знайшов на вулиці документи й отримав за ними чужу зарплату (фото)

Якби шахрай не прийшов отримувати "зарплату" вдруге, його б навряд чи вдалося затримати.

Касирка у банку не помітила, що на фото в документах - зовсім не ця людина, тому що чоловік був у масці. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, інформують Патріоти України.

39-річний чоловік знайшов на вулиці чужі документи, за якими переоформив на себе зарплатну банківську картку власника паспорту. "23 квітня зловмисник прийшов до банку та надав касиру паспорт та ідентифікаційний код, які знайшов на вулиці. В банку з’ясувалося, що за цим паспортом вже є зарплатна картка, тоді зловмисник переоформив її на себе та зняв з рахунку 2,5 тисячі гривень. Оскільки він був у масці і мав схожість із власником паспорту, працівниця банку не помітила обману", - розповіли в поліції.

Через місяць він отримав на свій телефон повідомлення про чергове зарахування зарплати. Він знову пішов у відділення отримувати чужі гроші. Але цього разу касирка побачила, що документи значаться в базі даних як втрачені, і викликала поліцію. Шахрая затримали поліцейські охорони.


Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...