Чоловіка звільнили з роботи, бо він... довго сидів у туалеті

У Китаї чоловіка звільнили з роботи після того, як начальству набридло, що він щодня проводив до шести годин у вбиральні. Про це пише dailystar.co.uk з посиланням на місцеві китайські ЗМІ, передають Патріоти України.

У Вана діагностували серйозне "анальне захворювання" і йому зробили операцію, щоб виправити проблему, але це не спрацювало, і в результаті він проводив декілька годин у туалеті на роботі. Інцидент стався 2015 року, менш ніж через шість місяців після операції.

Як повідомляє його компанія, лише від 7 по 17 вересня він був у туалеті 22 рази. Зазвичай він ходив до вбиральні три-чотири рази на день, а час одного походу займав від 47 до 196 хвилин.

Він був звільнений з роботи в Тяньцзіні у вересні того ж року, коли його начальство послалося на правила для персоналу щодо запізнень, раннього звільнення з роботи та несанкціонованих прогулів.

Але через місяць Ван звернувся до суду, що призвело до дуже тривалої суперечки. Пізніше Верховний суд ухвалив, що походи до туалету Вана не підпадали під "розумні та нормальні психологічні потреби", і його таки звільнили.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...