Чоловіки розчарували більше, ніж жінки: Скільки українців і хто з них досі дивиться російський YouTube

До повномасштабного вторгнення Росії в Україну частка українських глядачів російських YouTube-каналів сягала 14%. Наразі частка глядачів з України знизилася до 7%. Про це пише аналітичний центр Міжнародного агентства з працевлаштування Gremi Personal із посиланням на аналітику YouTube, передають Патріоти України.

"Серед проаналізованих каналів до і після повномасштабного вторгнення основними глядачами російських блогерів є чоловіки, які істотно переважають у порівнянні з часткою жінок. Що стосується вікової категорії глядачів, то в переважній більшості ядро становить 25-34 роки, далі йде 18-24 роки і потім вже 35-44 роки. Можемо припустити, що насамперед російських блогерів дивиться молода економічно активна аудиторія чоловіків, далі йдуть юнаки і вже потім зрілі чоловіки”, - йдеться у матеріалі.

Аудиторія

Аналітики склали список найвідоміших російських каналів, визначили середню кількість переглядів за останні 10 відео з кожного каналу. Виявилося, що найбільше російського контенту дивляться діти (Влад А4 - 694 400 глядачів з України), далі йдуть дорослі, які дивляться інтерв'ю (Дудь - 434 000), і вже потім автомобілісти, шанувальники Дубровського (334 800).

"В українському просторі існує пробоїна у 7%, через яку протікає російський світ. Основна вікова група глядачів аналізованих російських каналів - переважно чоловіки 25-34 років. Діти також є неочевидною вразливою віковою групою, які дивляться російськомовний контент у великому обсязі. Що тільки вартий російський серіал "Слово пацана", знання про який пройшло крізь усі вікові групи", - розповів засновник Gremi Personal Євген Кириченко.


Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...