З "колорадками" кидалися на поліцію: В Одесі затримали чоловіків з "георгіївськими стрічками"

В Одесі під час святкування річниці визволення міста від німецьких окупантів поліція затримала двох чоловіків із забороненою символікою держави-агресора, зазначають Патріоти України.

Як зазначається, правоохоронці помітили чоловіків із забороненою в Україні символікою і підійшли до них, однак в цей момент порушники почали вести себе агресивно і виявляти злісну непокору поліцейським. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Одеській області.

Чоловіків затримали і доставили в Приморське відділення поліції. Їм загрожує відповідальність за трьома статтями - "Виготовлення і пропаганда георгіївської (гвардійської) стрічки", "Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця" і "Дрібне хуліганство".

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...