"Чом би й ні?": Спікер президента України пояснила, навіщо йде в шоу бізнес, і поділилася планами

Нова телеведуча шоу "Твій день" на "1+1" Ірина Ванникова, котре стартувало в травні, спікер президента України Віктора Ющенка пояснила, як і для чого вона вирішила змінити серйозну кар'єру в політиці на шоу-бізнес, передають Патріоти України.

У коментарі Каті Осадчій на шоу Світське життя, вона пояснила, що це західна практика. За словами Ірини, в США часто чиновники її рівня йдуть працювати в ЗМІ. "Тобі не потрібно читати новини суфлеру, або проголосити офіційні заяви. А якщо ти людина, наповнена досвідом і знанням - то чом би й ні?",- каже вона.

Вона відповіла на запитання Осадчої, чи бажає повернутися в ОП, працювати з Володимиром Зеленським. "Бажаю ОП знайти хорошого, професійного прес-секретаря, але зараз сфера політики, в тому вигляді, в якому вона сейча, мене не приваблює", - пояснила Ірина. Ванникова відмовився коментувати чутки про те, що у неї роман з музикантом з групи Козак System.

Частину українців можуть позбавити субсидій - ось що потрібно зробити до 1 липня

вівторок, 14 травень 2024, 17:49

У 2024 році до 1 липня необхідно звернутися за продовженням житлових субсидій тим, хто одночасно відповідає ряду критеріїв, включаючи проживання на тимчасово окупованих територіях чи в зонах активних бойових дій. Це можна зробити особисто, поштою або о...

Не прогадайте! Які долари не приймуть в банках та обмінниках - ось що обов'язково треба перевірити

вівторок, 14 травень 2024, 16:44

В Україні частину купюр банки та обмінники можуть не приймати для обміну. Замість цього такі долари можуть прийняти на інкасо: таку послугу надають не всі банки, при тому купюри приймуть зі сплатою комісії. . Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. Згідно ...