​"Чому бідний - бо дурний": Любить Росію і розмовляє російською, не хоче до Європейського Союзу й НАТО. Соціологи розповіли про уособлення найбіднішого українця

Більшість українців, які вважають себе бідними, розмовляють російською мовою, і не бачать нічого поганого у діях РФ відносно нашої країни та не хочуть до Європейського Союзу й НАТО. Про це свідчать результати всеукраїнського муніципального опитування, проведеного Міжнародним республіканським інститутом, зазначають Патріоти України.

Згідно з опитуванням, сьогодні найбільше змушені економити на харчуванні мешканці міста Суми (34%). Також таку відповідь дали 30% жителів Маріуполя. До слова, лише 7% ужгородців економлять на їжі.

Якщо говорити про тих, кому вистачає на харчування, а для покупки одягу, взуття потрібно назбирати чи позичити, то найбільший показник тут (35%) серед дніпрян і жителів Сєвєродонецька (29%).

Разом з тим, найменше скаржаться на відсутність коштів на базові потреби (вистачає на харчування, одяг, взуття, дорогі покупки) мешканці Івано-Франківська, Ужгорода, Львова, Києва і Тернополя.

Цікаво, що саме у Маріуполі, Дніпрі, Сєвєродонецьку, а також у Сумах, Запоріжжі, Херсоні, Харкові та Одесі у побуті люди розмовляють російською мовою.

Крім того, у більшості цих міст «дуже тепло» (або просто «тепло») ставляться до Росії. Наприклад, у Сєвєродонецьку таких «фанатів РФ» на восьмому році війни аж 17%, а у Маріуполі – 14. Також ці міста лідирують по показнику негативного ставлення до ЄС.

Додамо й те, що в Одесі, Харкові та Маріуполі найбільше парафіян так званої УПЦ МП, священники якої не раз попадались на пропаганді «руского міра».

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...