"Чому не приїхав воювати? Тому що страшно": Відомий актор зізнався, чому не повернувся в Україну з-за кордону (відео)

Режисер, сценарист та актор Руслан Ханумак покинув країну за кілька днів до початку повномасштабної війни з дружиною Аліною Шаманською та сином Артуром. Після 24 лютого артист не повернувся в Україну, через що нарвався на хейт від українців. За словами зірки, він важко переживав критику, розумів, що потрібно виправдатися, але майже не робив цього. Відповідний коментар пролунав в інтерв'ю ЖВЛ на YouTube, передають Патріоти України.

"Я все читав, а що мені казати? Це дуже боляче було. Та і зараз ще несеться, але вже легше. Це ж треба виправдовуватися за те, що я не повернувся? Так, треба виправдовуватися", – пояснив актор.

Ханумак намагався пояснити хейтерам, чому залишався кілька місяців у Європі, а потім переїхав до США, проте нарвався на ще одну хвилю критики. "Що робити? Потрібно пережити це. Чому не приїхав воювати? Тому що страшно. Тому що не хотів померти", – чесно зізнався артист.

У Сполучених Штатах Америки Руслан Ханумак із дружиною присвятили себе волонтерству. Актор розкрив, що з-за кордону допомагає українським військовим фінансово та надсилає необхідні для боротьби речі, але просить це не афішувати. Зірка серіалу "100 000 хвилин разом" запевнив, що йому не потрібна публічна подяка.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...