Чому не в Сибір? Окупанти видають колаборантам туристичні путівки до Дагестану й Осетії, - ЦНС

Російські окупанти на тимчасово окупованих територіях створили туристичну агенцію, яка організовує туристичні подорожі до Дагестану та Осетії. Ними "нагороджуватимуть" колаборантів, які найбільше вислужилися перед загарбниками. Про це повідомили у Центрі національного спротиву. Видавати путівки почнуть у травні, передають Патріоти України.

"Знищивши туристичний кластер на захоплених землях, обмеживши вільне пересування місцевого населення, ворог мотивує зрадників турами до інших поневолених народів", – обурилися в ЦНС, пообіцявши кожному зраднику по іншій путівці в один кінець від руху опору.

Нагадаємо, попри систематичні обстріли російських тилів на тимчасово окупованих територіях півдня України, диктатор Володимир Путін наказав гауляйтерам на місцях створювати морські курорти та розвивати туризм, зокрема на узбережжі Азовського моря. Лідеру Кремля вже навіть презентували план будівництва одного з таких "курортів" на окупованій частині Запоріжжя, однак той розкритикував його за "надто обережний підхід".

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомили, що російські загарбники взялися за зміцнення російсько-українського кордону. Відповідні заходи проводять у районах Бєлгородської, Курської та Брянської областей. Вишкіл новобранців, що вирушать на посилення прикордонних районів, загарбники проводять у тимчасово окупованому Маріуполі.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...