"Чому усі дивуються, коли ми кажемо, що живемо в Лугандоні?": Мережу обурила фотографія з магазину на Донбасі

У Кремінній випускають і продають напої з символікою і фото країни-агресора.

Місто Кремінну Луганській області обійшли стороною бойові дії, і після 2014 року населений пункт прийняв безліч вимушених мігрантів з Донбасу, повідомляють Патріоти України. Парадоксально, але в місті переселенців, які втратили будинок після російської агресії, все ще відчуваються проросійські настрої. Свідчення цього - продукція, що випускається місцевими заводами і продається в торговельній мережі в Кремінній.
Так, в магазині в Кремінній виявилося пиво з дуже показовою назвою - «Московське» і з не менш специфічною етикеткою. На пляшку з вежами Кремля і російським триколором звернула увагу мешканка Луганської області Жанна Скорик. Спроби поспілкуватися з виробником показали, що кольори російського прапора компанію не бентежать і це не недогляд, а свідома позиція.

«Коли подзвонили на гарячу лінію" Пінта ", вони сказали, що це не прапор країни-окупанта, а просто стрічка», - розповіла Скорик.

Пост Жанни Скорик у Фейсбук

Випускає пиво з триколором компанія «Пінта-Кремінський пивоварний завод». За інформацією блогера Дениса Казанського, належить підприємство колишньому депутату-регіоналу Володимиру Струку.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...