"Чому вам стало байдуже, що новий генпрокурор починає молотком ламати справу про вбивство моєї доньки?": Батько Гандзюк звернувся до Зеленського

Віктор Гандзюк обурено нагадав також про іншого активіста, ще живого: Сергію Стерненку кажуть, що замість розслідування трьох нападів на нього, йому треба готуватись до тюрми.

Віктор Гандзюк. Фото: Цензор.НЕТ.

"Шок. Володимир Зеленський те, що новий генпрокурор Венедиктова починає свій шлях на посаді з брехні по справі вбивста моєї доньки, Катерини Гандзюк - це відверта ганьба, про яку я не збираюсь мовчати. Чому я маю мовчати, коли весь день читаю радісні пости адвокатів Мангера, людини яка має офіційну підозру в організації вбивства Каті?" - пише Віктор Гандзюк на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Чому я маю мовчати, коли читаю брехню генпрокурора про те, що вона не забирала справи в прокурора, який весь цей час копав херсонський кримінал і нарешті робив щось нормальне у справі Каті?

Чому я маю мовчати, коли читаю брехню, що новий генпрокурор нічого не забирала, якщо я бачу офіційний документ, що Венедиктова призначила нового куратора по цій справі?

Чому я маю мовчати, коли я вже казав, що в прокурорів і так мало часу, що потрібно поспішати, бо з кожним днем і місяцем шанси на справедливість тануть як арктичні льодовики від глобального потепління?

Чому я маю мовчати, якщо очевидно, що в нового куратора просто немає часу розбиратись у сотнях прізвищ кримінальної ОПГ, що роками вбивала людей на Херсонщині?

Чому я маю мовчати, якщо ви мені особисто обіцяли результат, а зараз ваша протеже за один день робить цей результат ще на місяці вперед недосяжним?

Чому я маю мовчати, коли прокурор, який перший серйозно взявся за справу та повернув в Україну кримінального авторитета Москала і виписав йому підозру, подав у відставку?

Я не буду мовчати. Я не можу мовчати. Мене тільки хвилює питання, чому весь день мовчите ви?

Чому ви терпите це знущання? Чому вам сьогодні стало байдуже, що ваш новий генпрокурор починає молотком ламати справу про вбивство моєї доньки?

Чому мовчите, коли нового генпрокурора взагалі не цікавить доля десятків інших активістів, які пережили десятки інших нападів? А Сергію Стерненку взагалі прямо кажуть, що замість розслідування трьох нападів на нього, йому треба готуватись до тюрми? Що відбувається? А мене теж потім в тюрму посадите, бо не мовчу? Просто сором. Неймовірний сором".

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...