"Чому ви не здалися в полон?": Мешканка Кривого Рогу цинічно звернулася до поранених захисників України в лікарні (відео)

У той час коли захисники України безстрашно боронять нашу державу від російських окупантів, деякі проросійськи налаштовані українці й досі не розуміють, хто для них справжній ворог. Такою, зокрема, виявилась мешканка Кривого Рогу. Про це повідомляють у Telegram-каналі "СВОЇ. Кривий Ріг". Перше, що запитала жінка в поранених військових, чому ті не здалися у полон, передають Патріоти України.

Ця неприємна ситуація трапилася у Криворізькій міській клінічній лікарні №2. Військові підійшли до жінки та запитали, що саме вона мала на увазі, чому вони мали здатися в полон, адже вони захищають свою державу від агресора. Жінка аргументувала свою думку тим, що якби українські військові здалися росіянам, то зараз були б цілими та неушкодженими. Схоже, що проросійськи налаштована мешканка Кривого Рогу не знає або ж закриває очі на всі звірства, які вчиняли окупанти з українськими військовополоненими.

Як повідо

​Зима посеред травня: Росію накрили потужні снігопади (фото, відео)

субота, 4 травень 2024, 12:45

На Росію обрушився циклон з холодним повітрям, що спричинило різке зниження температури та рясні снігопади. Подекуди товщина снігового покриву досягає 15 сантиметрів. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, а росіяни публікують світлини та відео на своїх стор...

Розширення повноважень ТЦК і нові штрафи за порушення військового обліку: В Україні нардепи готують ще один закон

субота, 4 травень 2024, 12:30

18 травня набуває чинності змінене законодавство про мобілізацію. Сателітний законопроєкт №10379, який пройшов перше читання 10 квітня, передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку. У разі ухвалення цього законопроєкту повноваже...