Чому Зеленський їздить на автомобілі Коломойського: У штабі знайшли виправдання

Автомобіль, на якому пересувається кандидат у президенти України Володимир Зеленський, належить службі безпеки. Про це в інтерв'ю ВВС розповів спікер штабу Зеленського Дмитро Разумков, повідомляють Патріоти України.

Він зазначив, що "не наша справа" – перевіряти номери авто і з'ясовувати, що воно оформлене на Тимура Міндіча, якого пов'язують з українським олігархом Ігорем Коломойським.

"Це автомобіль, наданий службою безпеки, з якою у Зеленського зараз є контракт. Ми не перевіряємо номери авто – це не наша справа. Є люди, які відповідають за безпеку. На жаль, ми змушені сьогодні робити це, адже було багато погроз на адресу Зеленського", – зазначив він.

Разумков назвав дурістю те, що охорона Зеленського якось пов'язана з Коломойським."Адже, скажімо, Петра Олексійовича сьогодні охороняє охорона, яка свого часу працювала з Януковичем. Це ж не означає, що Порошенко пов'язаний із Януковичем!" – підкреслив спікер.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...