Чорний день російської авіації: Відомий авіаконструктор розбився на своєму саморобному літаку

Загинув російський авіаконструтор

Один із найвідоміших у Росії авіаконструкторів Ігор Бучевич розбився на саморобному літаку. Про це в понеділок, 20 травня, повідомив російський ТГ-канал Mash.

Повідомляється, що нещасний випадок стався у Владимирській області.

Повідомляється, що саморобне повітряне судно виявилося настільки легким, що вітер підкинув його на 30 метрів під час тестового заїзду зі зльоту. Літак зірвався у штопор і розбився на полі.

"Чоловік конструював судно п'ять років. Воно важило 250 кілограмів і могло складатися - спокійно містилося в багажник автомобіля. Сьогодні Ігор проводив тест на землі, але все пішло не за планом. Бучевич помер до прибуття швидкої допомоги. Транспортна поліція та слідчий комітет розпочали перевірку", - йдеться в публікації.

Зазначається, що авіаконструктор працював у галузі понад 30 років. Зокрема багато років очолював конструкторське бюро Сатурн Авіа, в якому створювалися легкомоторні повітряні судна малої авіації.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...