Чорний гумор, або "Я подзвонив, щоб попрощатися": Мережу підірвало відео з небіжчиком, що заговорив на похоронах

Під час похорону ветерана збройних сил Ірландії Шея Бредлі, який помер через тривалу хворобу, небіжчик розсмішив присутніх передсмертним жартом.

Товариші по службі Бредлі зняли похоронну процесію на відео і виклали його в групі ветеранів збройних сил Ірландії в Facebook, передають Патріоти України.

Під час траурної церемонії, що відбувалася на кладовищі, з труни несподівано пролунав стук по кришці і почувся голос небіжчика. "Де, чорт забирай, я перебуваю? Випустіть мене звідси! Тут темно! Це що, священик? Це Шей! Я в ящику! Та не там, а тут - перед вами! Я помер", - збуджено говорив голос померлого.

На скорботних обличчях присутніх біля труни спочатку з'явилися усмішки, потім почувся сміх. На завершення Бредлі заспівав коротеньку пісеньку і сказав: "Я подзвонив, щоб попрощатися".

Пізніше дочка покійного Андреа пояснила, що її батько записав це повідомлення незадовго до своєї смерті. Запис було відтворено через колонки. Дочка покійного зауважила, що її батько був би дуже радий, якби міг дізнатися, скільки людей йому вдалося розсмішити.

"Нещодавно нас запитали, в чому різниця між військовим і цивільним гумором. Це просто: він чорний", - прокоментували це відео, яке підірвало соцмережі, ветерани ЗС Ірландії в Facebook.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...