Чотирьох моряків ще шукають: МЗС уточнило, скільки українців було на судні, яке затонуло поблизу турецького узбережжя

На затонулому біля берегів Туреччини судні Arvin загинули двоє моряків, ще шестеро були врятовані, повідомляють Патріоти України.

Як повідомив у Twitter речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко, всього на борту було 10 українців та два іноземця. За його словами, пошуково-рятувальна операція щодо чотирьох моряків триває.

Українські консули вирушили в порт Бартин для надання консульської допомоги. Нагадаємо, раніше було опубліковано список імен 12 моряків, які перебували на борту судна Arvin. Водночас не відомо, хто саме з них загинув.

Громадяни України:

  1. Рустам Казім.
  2. Віталій Качур.
  3. Геннадій Кравченко.
  4. Анатолій Савостін.
  5. Сергій Сибільов.
  6. Олександр Перкатий.
  7. Віталій Мережко.
  8. Владислав Затерка.
  9. Владислав Остапенко.
  10. Андрій Мельниченко.

Громадяни Росії:

  1. Віталій Галенко.
  2. Микола Клімов.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...