Чотири рази вакцинований міністр оборони Ізраїлю заразився COVID-19

Міністр оборони Ізраїлю заразився COVID-19: був вакцинований 4 рази

Міністр оборони Ізраїль Бені Ганц захворів коронавірусом. До цього урядовець отримав чотири дози вакцини від COVID-19, повідомляють Патріоти України з посиланням на Times of Israel.

У його офісі повідомили, що Ганц буде працювати з дому, де він знаходиться на карантині. Міністр зможе продовжувати роботу, використовуючи спеціальні системи, вже встановлені в його будинку в Рош-ха-Аїні.

При цьому наголошується, що відчуває себе Ганц добре. Це пояснюється 4 дозами вакцини від коронавірусу, які отримав міністр.

"Я відчуваю себе добре, тому що я прищеплений. Будьте здорові, дотримуйтесь правил і йдіть та зробіть щеплення", - написав Ганц в Twitter.

Відомо, що в четвер Ганц зустрічався з прем'єр-міністром Нафталі Беннетом, начальником штабу ЦАХАЛ Авівом Кохаві та іншими високопоставленими армійськими офіцерами. Це, ймовірно, призведе до того, що всі ті, хто контактував з міністром оборони, також пройдуть тестування на COVID-19.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...