Чотирикратну олімпійську чемпіонку Яну Клочкову обікрали в її день народження (фотофакти)

Яна Клочкова

Найтитулованіша плавчиня України 38-річна Яна Клочкова потрапила в неприємну ситуацію. Екс-спортсменка отримала «подарунок» на день народження 7 серпня, ставши жертвою злодіїв, зазначають Патріоти України.

«Шок! Друзі, на жаль, мені доводиться поділитися неприємною новиною. Героя України, чотирикратну олімпійську чемпіонку, рекордсменку світу Яну Клочкову обікрали в День народження. Вірю, правоохоронні органи знайдуть злодіїв. Сподіваюся, добрі люди допоможуть Яні. Люблю і завжди буду поруч!» - написав на своїй сторінці в Facebook друг сім'ї спортсменки Тимофій Нагорний.

Як повідомляє видання «Вести», увечері 8 серпня в Солом'янське управління поліції ГУНП в м. Києві надійшла інформація, що невідомий проник до квартири української спортсменки. Правоохоронцям зателефонувала подруга Яни, повідомивши, що двері квартири по вулиці Кудряшова, 16/140, що належить Клочковій, відкрита. Правда, повідомити про те, які речі були вкрадені, заявниця не змогла, оскільки господиня оселі з березня проживає за кордоном.

Також, за інформацією видання, в поліції підкреслили, що огляд квартири не проводився у зв'язку з відсутністю спортсменки. В якості свідків допитали сусідів, подругу потерпілої і консьєржа. Також до справи залучили собаку, але результатів це не дало.

Відзначимо, що Клочкова вже не перший раз стає жертвою пограбування. У квітні 2007 року зловмисники, розбивши скло, залізли в машину Яни, поки вона обідала в центрі Києва, і забрали цінні речі.

Нагорний з Клочковою

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...