Чотирилапий теж служив на Бахмутському напрямку: У Черкасах військового не впустили в маршрутку з собакою

У Черкасах стався черговий прикрий інцидент, коли військовослужбовцю ЗСУ відмовили у проїзді у громадському транспорті. Цього разу причиною такого ставлення став домашній улюбленець – маленький собака. Про це сам боєць розповів у себе у Twitter, передають Патріоти України.

Того дня український захисник із позивним "Ерві" намагався дістатися до Києва з Черкас та прийшов із собакою на кінцеву зупинку. "Або їдеш без собаки, або взагалі не їдеш. Виходь з маршрутки. І мені пофіг, що вона спала з тобою в спальнику на Бахмутському напрямку. Думав, таке ставлення почнеться пізніше", – поділився він.

Оскільки жодні аргументи про чотирилапого бойового товариша на водія не подіяли, "Ерві" викликав таксі та вирушив до столиці. Дізнавшись про інцидент, на автостанцію звернулися місцеві журналісти Черкас. Диспетчерка пояснила, що військовому було достатньо підійти до каси, щоб залагодити конфлікт, адже водій підпорядковується загальним правилам і не може самостійно приймати рішення про винятки навіть для героїчних захисників України.

"Є правила, закон, де все прописано. Має бути намордник і т.д. Ми всі люди, всі входимо в ситуацію. Ми всі розуміємо і перевозимо тварин теж. Треба було підійти до диспетчера і сказати, що людина хоче їхати зі своїм другом. Те, що я зрозуміла, хтось підійшов до водія, запитав, образився і поїхав на "БлаБлаКарі", – пояснила позицію компанії диспетчерка.


Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...