"Что любимой подаришь, скотина?": Максим Галкін дуже здивував фанів на День закоханих (відео)

Популярний гуморист Максим Галкін в день Святого Валентина представив шанувальникам нову роботу, присвячену 14 лютого. У День закоханих Галкін опублікував кліп на свою нову пісню. Відео одночасно з'явилося в Instagram артиста і на його Youtube-каналі, передають Патріоти України.

«Дорогі підписники! Вітаю вас з Днем усіх закоханих! Ловіть на моєму Ютуб-каналі свіжий кліп на мою новоспечену веселу пісню!» - написав артист.

У кліпі йдеться про те, як чоловіки болісно шукають подарунки для своїх коханих. Причому всіх персонажів, включаючи жіночі, грає сам Галкін. Рефреном в композиції звучить фраза: «День Валентина, День Валентина, что ты любимой подаришь, скотина?».

За чотири години з моменту публікації в Instagram ролик зібрав майже 600 тисяч переглядів і безліч захоплених коментарів.


Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...