Чудеса "люстрації": Оприлюднили скандальні біографії копів, підозрюваних у вбивстві під Києвом (фото)

У мережі розкрили біографію затриманих поліцейських, які підозрюються у вбивстві 5-річного хлопчика в Переяслав-Хмельницькому. Про це пише Telegram-канал THE NEWSROOM, повідомляють Патріоти України.

Підозрювані - старший сержант Володимир Петровець і лейтенант Іван Приходько. Сьогодні їм повинні вручити підозру вже оо 115 статті КК (умисне вбивство).

Володимир Петровець

Так, 42-річний Володимир Петровець вже рік працює у відділі поліцейського реагування Переяслав-Хмельнійцької поліції. Спеціальність за освітою водій-пасічник. Жодної іншої освіти у нього немає. Інспектором ДАІ став ще в 1999 році. У 2005-2006 роках працював в спецпідрозділі "Кобра" (розформованій в 2008 році за показаний "фак" Арсенію Яценюку від заступника глави підрозділу Олексія Кожи).

Після цього Петровець повернувся в дорожній патруль. Однак в 2015, під час реформи МВС був звільнений, а потім призначений командиром відділення роти особливого призначення №1 в Києві. У 2017 він знову повернувся на дороги Київської області поліцейським взводу №5. З березня 2018 працює в секторі превенції водної поліції Переяслав-Хмельницького.

Іван Приходько

Другий затриманий у справі вбивства 31-річний Іван Приходько. У 2007 році він закінчив Київський індустріальний технікум за професією слюсар. Після армії Приходько пішов працювати в ДАІ. З 2010 року - водій в секторі матеріального забезпечення Голосіївського райуправління МВС. У 2011 році повернувся працювати інспектором ДАІ.

У 2015 підозрюваний став командиром відділення взводу в 5 роті київської поліції. 17.02.2016 року його звільнили з поліції за невідповідність, а вже на наступний день відновили рішенням Окружного адмінсуду Києва. Далі Приходько повернувся працювати патрульним в Київську область. У 2017 році він отримав освіту в Переяслав-Хмельницькому педагогічному університеті імені Сковороди. З 2018 року працює патрульним в Київській області.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...