Чудовисько з глибин: На пляжі Австралії знайшли невідому істоту

На берег Західної Австралії викинуло останки невідомої істоти. Моторошну знахідку зробили туристи міста Перта. На думку місцевих, окостеніння може належати гігантському кальмару або каракатиці, повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Mail. Деякі також припустили, що це може бути давньою маскою або останками акул.

Ще однією теорією стало позаземне походження викинутих на берег решток. Знімки знахідки швидко поширили в соцмережах.

"Знайшов цей дивний матеріал на пляжі Лейтон, схожий на мертве тіло. Хто-небудь знає, що це?" – написав в Facebook автор фото.

В Австралії знайшли невідомі останки


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...