"Чуєш, дядя": Притула потролив Зеленського за "ти" до українців (відео)

Комік, волонтер Сергій Притула, який балотується у мери Києва, потролив президента Володимира Зеленського. Так відреагував на звернення Зеленського, у якому він анонсує опитування на 25 жовтня і звертається до українців на "ти", передають Патріоти України.

"Пане президенте, це навіть не так питання, як можливо прохання. Звертаючись до власного народу, звертайтеся будь ласка до нього на ви, а не на ти. Ну до мене можна на ти, ми знайомі. Але ж з усіма іншими ви, мабуть, дітей на хрестили.

Не існує жодних маленьких українців, простих людей. Ти, чуєш, дядя, пацани. В кінці кінців "ребята, вы засранцы". Ми українці, ми велика європейська нація, ми тягнемо на собі тягар війни, олігархів.

То ж, пане президенте, майте до власного народу хоч грам поваги. Інакше той бумеранг, який ви колись запустили, повернеться до вас і українці скажуть вам", - звернувся Притула і навів слова Зеленського 2018 року "Ідіть у сраку". "І ви підете. Думайте", - сказав Притула.

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...