"Чуєш, сволото, ми готові стріляти": Українська захисниця різко звернулася до окупантів (відео)

Сьогодні, 8 березня, в мережі з'явилося відеозвернення однієї з українських захисниць, в якому вона пригрозила російським окупантам, передають Патріоти України.

Дівчина у військовій формі і з рушницею в руках, приховуючи своє обличчя, заявила, що у "українських дівчат яйця міцніші, ніж у російських солдатів". Також вона додала, що вони готові стріляти і не тільки.

"Ну що, російський солдат. Ти думав, українські дівчата будуть тебе з квітами зустрічати? А ми готові шанці копати, дрова рубати, і готові стріляти. Чуєш, сволота, стріляти! Здайся, поки не пізно. Знай, хлопчик, що у наших дівчат яйця міцніші, ніж у ваших солдатів. З 8 березня, дівчатка. Слава Україні" - заявила захисниця України.


Варто знати: На які пільги можуть розраховувати дружини та діти учасників бойових дій та як їх оформити

неділя, 19 травень 2024, 8:39

В Україні родини військовослужбовців, які мають статус УБД, мають право на отримання пільг. Так, члени родини військового можуть отримати наступні пільги на комуналку:. • 75% знижка на газ, електроенергію та інші комунальні послуги (для інвалідів знижк...

Повістки будуть вручати на роботі? Які зміни тепер діять для військовозобов’язаних

неділя, 19 травень 2024, 8:24

Від 18 травня набув чинності закон про посилення мобілізації. Роботодавець має забезпечуватися своєчасне прибуття працівників до ТЦК. Про це пише видання "Телеграф". До 18 травня керівники підприємств мали вести військовий облік і забезпечувати "своєча...