Чують, що влада міняється? На Одещині Московський патріархат спробував відбити храм ПЦУ, але щось пішло не так (фото)

До проукраїнських вірян у райцентр Сарата вчасно завітали друзі.

Патріоти захистили вибір вірян у Сараті. Фото: Фейсбук.

"Є те, що об`єднує патріотів. Сьогодні це було запрошення громади Сарати в гості. Не так давно церква в Сараті стала Українською, але МП не полишає спроб повернути все, як було", - поділилася новиною та світлинами активістка Наталія Кручиніна на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

"Так, сьогодні представники МП планували провести збори громади, але щось пішло не так. Дякую громаді Сарати, ветеранам АТО Арцизу та Білгорода-Дністровського, 8 бат УДА Аратта Одеса, Самообороні Майдану Одеси, Правому Сектору "Одеса", Сагарису, Штабу Яроша Одеса, Чорноморському Гайдамацькому З'єднанню, Обласному територіальному загону "Одещина", що в такі важливі моменти ми разом!" - додала вона.

Нагадаємо, що 26 січня 2019 року Свято-Покровська громада УПЦ МП у смт. Сарата на чолі з настоятелем перейшла до Одеської єпархії Православної Церкви України.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...