"Чупакабра" повертається! Лисий звір з гострими зубами та кігтями потрапив у пастку на Рівненщині і нажахав людей (відео)

У селі Рокитне на Рівненщині місцеві мисливці встановили капкан після того, як з дворів у селян почала масово зникати свійська птиця. Коли ж звіра упіймали - його вигляд спантеличив навіть досвідчених мисливців. Селяни ж впевнені, що це - "чупакабра", передають Патріоти України.

Мешканець села Микола Ничипорук був приголомшений, коли побачив у себе на обійсті худющого звіра, майже без шерсті та з дивовижно довгим хвостом. “Хвіст у нього такий довгий, десь сантиметрів 70. І до верху, як антена, піднятий”, - розповідав він.

В той же час у нього та сусідів щось почало вбивати свійську птицю. В когось не стало 13 курей, в когось — 6. Розповідають і про 19 качок, яких хижак подушив, але не з’їв. Відтак пан Микола встановив на подвір’ї пастку на непроханого гостя. І звір таки у неї втрапив.

Подивитися на “чупакабру” збіглися усі сусіди. Людей дивував незвичайний вигляд передніх лап цього звіра, його довгі вуха і, як уже згадувалося, хвіст. Один з мисливців припустив, що це гібрид собаки та лисиці.

Фотографію дивного звіра оцінили експертним оком брати-мисливці Олександр та Юрій Ворони, які на двох мають близько сімдесяти років стажу полювання. Вони припустили, що на знімку — сильно виснажений шакал, який, можливо, хворий на сказ і через це позбувся шерсті.

Хоча ці тварини не притаманні для Рівненщини, але їх уже помічали у сусідніх областях. Точно визначити, що це за звір і на що хворий, могли б лише фахівці після розтину.

Тим часом селяни в Ракитному продовжують пильнувати за своєю живністю на господарстві. Припускають, що цей звір не був самітником. “Це самець. Ще має бути і самка, десь бачили щось таке подібне у нас і на кар’єрі”, - каже одна з місцевих мешканок.

Мисливці ж закликають людей бути обережними з подібними тваринами, адже вони можуть переносити хвороби. Тому про їх появу варто повідомляти відповідні служби.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...