"Чутки про мою смерть перебільшені": Netflix "поховав" відомого українського військового, він відреагував

На стрімінговій платформі Netflix вийшов серіал "Матері війни", в якому показали "загибель" українського військового Павла Вишебаби, повідомляють Патріоти України.

В кінці п'ятої серії під драматичну музику оповідач читає рядки з віршів Павла, показуються його фото і відео, а потім вони стають чорно-білими.

У цей момент оповідач каже, що Вишебаба "загинув під Сєвєродонецьком". Сам військовий зазначив, що цей фільм не можна назвати документальним, адже історія про нього неправдива.

На щастя, Павло живий і продовжує нести службу в 68 бригаді. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook. "Чутки про мою смерть сильно перебільшені, як писав Марк Твен. Netflix не встиг привітатися зі мною, як тут же попрощався. Я можу зрозуміти - вони думали, що я вже тойво. Чому - не знаю. Кінцівка серіалу дійсно вийшла драматичною, але є нюанс. Я продовжую служити - незмінно в 68 бригаді - і хотів би, щоб не лякали моїх друзів і читачів, принаймні, марно", - зазначив Вишебаба.

Також він звернувся до своїх шанувальників і попросив їх зв'язатися з творцями серіалу або Netflix, якщо є така можливість, і повідомити їм про цю помилку.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...