Чвертьфінал Євро-2020: Данія здолала Чехію і вперше з 1992 року пробилась до півфіналу (відео)

Фото: Каспер Дольберг святкує гол у ворота Чехії (twitter.com/DBUfodbold)

Збірна Данії пробилася до півфіналу Євро-2020. Скандинави обіграли в Баку Чехію, а далі зіграють з переможцем пари Україна - Англія, зазначають Патріоти України.

Данці домінували в атаці зі старту матчу і напирала на ворота чехів. Це вилилося у швидкий гол Томаса Ділейні вже на 5-й хвилині.

Ситуація в першому таймі після цього сильно не змінювалася. Чехи шукали можливості загострити гру у штрафній Данії, але реальних моментів майже не було.

А ось під кінець першого тайму данці забили другий гол. Каспер Дольберг легко замкнув простріл від Йоакіма Меле.

У другому таймі Чехії вдалося швидко відігратися. На 49-й хвилині забив Патрік Шик.

У час, що залишився обидві команди загострювали гру біля чужих воріт, але швидше Данія була ближче до третього голу, ніж Чехія до того, щоб зрівняти рахунок.

У підсумку 2:1 і Данія пробилася в півфінал Євро вперше з 1992 року. Тоді вони стали чемпіонами Європи.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...