Чи будуть покарані винні? На Закарпатті чоловік міг померти після побиття в ТЦК - очікується розслідування

На Закарпатті місцева мешканка звернулася до представника омбудсмена з інформацією, що її батько помер після побиття співробітниками ТЦК. Правоохоронці проведуть розслідування, передають Патріоти України з посиланням на уповноваженого Ради з прав людини Дмитра Лубінця у Telegram.

Він наголосив, що на Закарпатті зросла кількість звернень щодо неправомірних дій співробітників територіальних центрів комплектування.

"Так, до мого представника в Закарпатській області звернулася громадянка України, яка у своєму зверненні повідомила про незаконне, на її думку, затримання працівниками ТЦК та СП її батька та побиття, що призвело до його смерті", - розповів Лубінець.

За його словами, на цьому тлі необхідно терміново провести розслідування. Відомості про кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 128 ККУ (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) внесено до ЄРДР.

Лубінець додав, що він уже скерував запит генпрокурору України Андрію Костіну, щоб встановити всі обставини справи.

"У разі виявлення порушень, вимагатиму притягнення до відповідальності винних посадових осіб, незалежно від їхніх звань, рангів та посад, які вони займають", - підкреслив він.

"Візьми за приклад Аліну Байкову!": Журналістка присоромила українську супермодель Сніжану Онопко

п’ятниця, 6 вересень 2024, 21:29

Українська фотомодель Сніжана Онопко, яка увійшла в топ-5 найуспішніших моделей світу, продовжує популяризувати російську музику у соцмережах. Журналістка Аліна Доротюк присоромила знамениту українку і нагадала про її колегу Аліну Байкову, яка також жи...

Насолоджується борщем і горами: Як Еліна Світоліна відпочиває у Буковелі (фото)

п’ятниця, 6 вересень 2024, 21:00

Тенісистка Еліна Світоліна вирішила провести відпустку в Україні після виступу на Відкритому чемпіонаті США-2024, повідомляють Патріоти України. Світоліна поділилась яскравими фото з відпочинку на курорті Буковель в Івано-Франківській області. Спортсме...