Чи чекати "дива": Синоптики розповіли про вірогідність сильних морозів і снігопадів цієї зими в Україні

У найближчі дні змін погоди на території України чекати не варто, проте в лютому може похолоднішати, передають Патріоти України.

Начальник відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня розповіла журналістам, що до 20 січня переважатиме тепла як для січня погода без опадів.

"Ночами і вранці очікуються тумани. Ночами буде підмерзати - температура вночі від 0 до 5 градусів морозу, в Карпатах і Прикарпатті - до мінус 6-11 градусів. Вдень близько нуля або слабкий плюс. Це все одно тепла для зими погода, хоч і з нічними морозами. Можливо, до 24 січня щось зміниться", - говорить Голеня.

У свою чергу, народний синоптик Володимир Деркач заявляє, що зима 2020 року буде мінливою, очікуються кілька сплесків морозів, проте несуттєвих.

"На початку першої декади лютого збережуться невеликі морози, а далі прийде відлига, хоча і на короткий час. Уже до кінця першої десятиденки температури знизяться. У другій декаді очікується нетипова для лютого погода - буде панувати швидка весна. І тільки до кінця місяця зима нагадає про себе", - стверджує Деркач.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...