Чи чекати прохолоди: Синоптик розповіла, коли спека покине Україну

Спека в Україні триватиме ще довго. Лише після Дня Незалежності очікується зміна погоди. Про це в коментарі NV розказала синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України.

За її словами, спекотна погода утримається до кінця тижня. "Навіть трошечки довше... десь до Дня Незалежності. Можливо там вже трошечки буде коливатися, але загалом до 22−23 числа поки такі подібні синоптичні умови за тими прогнозами, які є в нас на сьогодні. Будемо на це розраховувати",- уточнила синоптик.

Щодо погоди на День Незалежності, синоптик зауважила, що офіційних прогнозів ще немає. "Але за попередніми оцінками, схожа ситуація буде, як цього тижня, на погоду ще впливатиме поле високого тиску. Різких таких змін за прогнозами на сьогодні не передбачаємо", - розказала вона.

Вона пояснила, що таку спекотну погоду обумовлює антициклон. Його центр знаходиться на північний схід від території України, але він доволі розлогий, тому впливає практично на всі регіони нашої держави.

"І якраз десь після Дня Незалежності, швидше за все, очікуємо на зміну синоптичної ситуації. Трошечки там вже може бути більше опадів, можливо, проходження окремих атмосферних фронтів. Точніше про це можна буде сказати згодом", - додала вона.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...