"Чи дають такі люди інтерв'ю без дозволу ФСБ? Чи вільні вони у таких вчинках? Ні. Якщо ФСБ їм дало дозвіл, значить це потрібно ФСБ", - юрист про скандал навколо Гордона і Гіркіна

"У мене питання до наших правоохоронних органів. Добре, хай інтерв'ю зі злочинцем через інтернет - це ваше ноухау і ви навіть знаєте, як це долучити до справи", - пише у своєму блозі Анна Маляр, передають Патріоти України, і продовжує:

"А для чого це ноухау ФСБ? Адже без дозволу ФСБ ці дві особи (Поклонська і ГІркін) навіть в сортир не ходять. Хто кого використав – не можу зрозуміти.

Гіркін – полковник ФСБ (в запасі – але зрозуміло, що це умовність). Поклонська – депутат держдуми, Чи дають такі люди інтерв'ю без дозволу ФСБ? Чи вільні вони у таких вчинках? Ні. Якщо ФСБ їм дало дозвіл, значить це потрібно ФСБ. Дало дозвіл чи наказ? По тому, як ці люди тримались в кадрі, – на думку спадає лише наказ.

Тож, ще раз сформулюю своє питання до прокуратури, яка може використати ці інтерв'ю в інтересах слідства (судячи з заяв заступника Генпрокурора): навіщо ФСБ дало дозвіл Поклонській і Гіркіну на інтерв'ю та оприлюднення інформацію, яку ви можете використати в кримінальному провадженні? Спрощу питання. Ваш інтерес зрозумілий, а який інтерес в ФСБ?".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...