Чи довго протримається? На Полтавщині відкрили нове бетонне шосе (фото)

На Полтавщині відкрили рух на 12 км новозбудованої бетонної траси Дніпро - Решетилівка національного значення. Про це йдеться у повідомленні "Укравтодору" у Facebook, повідомляють Патріоти України.

У повідомленні зазначається, що під час реконструкції шосе його паралельно розширили від двох до чотирьох смуг руху, кожна з яких має ширину 3,75 м.

Товщина дорожнього покриття – майже 1,5 м. Воно складається з декількох шарів ущільненого та стабілізованого ґрунту (70 см), цементоґрунту (30 см), пісного бетону (18 см) та важкого бетону (26 см).

Згодом по всій ділянці проведення робіт буде здійснено монтаж металевого бар’єрного огородження, встановлення нових дорожніх знаків, спорудження майданчиків для зважування вантажівок.

Згідно проекту траси Дніпро – Решетилівка передбачається будівництво трьох обходів населених пунктів: с. Красне, м. Кобеляки, м. Решетилівка. Повністю дорогу планують завершити 2022 року.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...