Чи доживе в СІЗО до суду? У Чернігові "бізнесмен" наймав молодих дівчаток нібито прибирати будинок, а далі ґвалтував їх на камеру

чоловік

Чернігівська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо місцевого жителя за фактом зґвалтування щодо малолітньої дівчинки, вступу у статеві зносини з неповнолітньою та навмисного зберігання дитячої порнографії. Про це йдеться на сторінці відомства, зазначають Патріоти України.

Під час слідства встановлено, що 56-річний чернігівець протягом кількох років, з 2018 по 2021 роки, вчинив низку статевих злочинів щодо дівчат віком від 13 до 20 років.

Слідство розкрило три епізоди зґвалтувань обвинуваченим потерпілих у віці 17−20 років, два епізоди вступу у статеві стосунки з 15-річною дівчиною, епізод вчинення насильницьких дій сексуального характеру щодо 13-річної дівчинки, а також факт умисного зберігання за місцем проживання дитячої порнографії.

Обвинувачений знайомився у Чернігові з дівчатами, які перебували у складних життєвих обставинах, та пропонував їм прибирати його будинок за гроші. Надалі чоловік пропонував вступити з ним в інтимні стосунки за гроші, а у разі відмови застосовував до жертв фізичний та психологічний примус. При цьому він приховано знімав факти наруги над дівчатами.

Під час обшуків у будинку обвинуваченого було вилучено комп'ютерну техніку та значну кількість відеоматеріалів.

Чоловіка затримали, з липня цього року він перебуває під вартою. Судовий розгляд кримінального провадження здійснюватиме Деснянський районний суд Чернігова. Обвинуваченому загрожує до 15 років або довічне ув'язнення.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...