"Чи можуть вони мені це нав'язувати?": Чоловіка спантеличило дивне правило на роботі

Чоловік був приголомшений після того, як його потенційний роботодавець попросив його дотримуватися "суворих веганських правил" на робочому місці. Про цю ситуацію він розповів на популярному форумі Reddit, передають Патріоти України.

Анонімний користувач опублікував скріншот повідомлення від роботодавця, в ньому йдеться: "Добрий день, дякуємо за вашу заявку. Щоб допомогти нам скласти список, будь ласка, дайте відповідь на наступні запитання".

Вони перерахували безліч різних питань, але один з них здався чоловікові вельми дивним. Питання свідчило: "Наші робочі місця "суворо веганські". Вам не обов'язково бути веганом поза роботою, але вам потрібно принести веганський обід і пити рослинне молоко, щоб поїсти в офісі, або ж обідайте за його межами. Чи можете ви підтвердити, що вас це влаштовує?".

У підписі до скріншоту питання користувач Reddit написав, що подав заявку на роботу, у відповідь отримав це по електронній пошті. Чоловік задумався , а чи може будь-хто нав'язувати йому такі умови.

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...